جوجوبا چیست؟

فوراور

جوجوبا چیست و چه فوایدی دارد؟

جوجوبا که به اسم هوهوبا هم نامیده و شناخته می­ شود یک گیاه بومی آمریکای شمالی که در مناطق بیابانی کالیفرنیا به صورت طبیعی رشد و به وفور یافت می شود. جوجوبا که با نام عملی «سیموندزیا کینانسیس» شناخته می­شود یک گیاه روغنی است که در انواع لوازم بهداشتی و آرایشی خصوصا شامپو جوجوبا از آن استفاده می شود. روغن گیاه جوجوبا یک محصول آغشته در چربی بدون موم است. خواص روغن جوجوبا را می توان به نوعی با روغن نهنگ استفاده شده در لوازم آرایشی و بهداشتی مقایسه کرد با این تفاوت که طبق تحقیقات به عمل آمده به مراتب به از روغن نهنگ ارزش بهداشتی آرایشی بیشتری دارد.

یک تیر و دو نشان در گشترش و کشت روغن جوجوبا

گیاه جوجوبا در اکثر مناطق نیمه کویری و بیابانی کم آب قابل کشت است. این گیاه علاوه بر مقاومت نسبتا خوب و بالایی که در مقابل گرما و کم آبی دارد به عنوان یکی از گیاهان قابل رشد در مناطق بیابانی که برای مقابله با گشترش بیابان و بیابان زدایی استفاده می شود به کار می رود. به همین دلیل توجیه اقتصادی و زیست محیطی بسیار خوبی برای مناطق گرمسر کویری و بیابانی ایران دارد..کاشت این گیاه ارزشند دارویی در شهرستان های کاشان و آران و بید گل در استان اصفهان که در کویر مرکزی ایران هستند شروع شده است.

خواص و فاید جوجوبا

روغن جوجوبا تمام معیارهای اولیه و مورد نیاز برای ساخت لوازم بهداشتی آرایشی موضوعی که به صورت مستقیم  با پوست و مو در ارتباط است را دارا می باشد. محصولات به دست آمده از این روغن بازار بسیار محبوب و خوبی در حال حاضر پیدا کرده است. روغن جوجوبا می تواند به عنوان یکی از بهترین پاک کننده های طبیعی پوست از کرم و مواد آرایشی مورد استفاه قرار گیرد. همچنین برای تقویت، برطرف کردن خشکی و کم آبی، تقویت ناخن  استفاده شود. معمولا روغن جوجوبا به صورت مستقیم  استفاده نمی­ شود و در هر نیاز بهتر است به محصولات استاندار تولید شده از این روغن طبیعی استفاده شود.

انواع محصولاتی که از جوجوبا تولید می ­شود؟

مهمترین محصولاتی که از جوجوبا تولید می شود شامل «شامپو جوجوبا» ، انواع کرم، تقویت کننده ناخن و مو، ماسک های مرطوب کننده، انواع شامپوهای درمانی برای موهای خشک و چرب، انواع لوسیون و انواع پمادهای ضدآکنه استفاده می­ شود. شامپوهای نرم کننده جوجوبا و همچنین روغن نرم کننده جوجوبا از بهترین آب رسان های طبیعی پوست است.